Herman Van Holsbeeck reageert op het dispuut tussen Weiler en Okaka en diens verwijzing naar de B-kern

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 19 reacties
Herman Van Holsbeeck reageert op het dispuut tussen Weiler en Okaka en diens verwijzing naar de B-kern
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Geen Stefano Okaka maandagochtend op de luchthaven van Zaventem. De Italiaanse beer reisde om disciplinaire redenen niet mee naar Rusland voor de Champions League-ontmoeting met Rostov.

Eerder op de dag raakte bekend dat Okaka naar de B-kern werd gestuurd. (Dat leest u hier) Voor afreis naar Rostov kwam manager Herman Van Holsbeeck nog eens terug op het dispuut tussen Okaka en coach René Weiler.

"Door omstandigheden is Okaka tien dagen te laat aan de voorbereiding begonnen en dus niet klaar om te spelen", schetste Van Holsbeeck de situatie voor de camera van VRT Nieuws. "Discipline is geen ijdel woord bij de coach en iedereen, jong of oud, moet plooien naar de geplogenheden van de trainer. Daar heeft Okaka het moeilijk mee."

Ik denk dat Stefano genoeg gezond verstand heeft om te weten wat hem nu te doen staat

Herman Van Holsbeeck

Hoe moet het nu verder met de aanvaller? "De bal ligt in het kamp van de speler. Hij wordt zwaar genoeg betaald om uit te voeren wat de coach en de club van hem verwacht. Ik denk dat Stefano genoeg gezond verstand heeft om te weten wat hem nu te doen staat: dat is werken", aldus een duidelijke Van Holsbeeck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties