De Camargo en zijn maats knokken zich na knotsgekke remonte ronde dichter bij de Champions League

Redactie
| 6 reacties

Anderlecht is woensdag pas aan zet in de derde Champions League-voorronde, maar ook vandaag kwamen al heel wat teams in actie. Zo kende Igor de Camargo een sensationele afloop.

Met zijn team Apoel Nicosia moest de voormalige aanvaller van Racing Genk een 2-1-achterstand ophalen tegen het Noorse Rosenborg.

Doelpunten vielen er lange tijd niet, gele kaarten na de koffie wél. Maar liefst zeven stuks moest de scheids uit zijn borstzak toveren.

In minuut 77 maakte De Camargo zijn opwachting en hij zag hoe de man in het zwart tien minuten erbij telde. Daarin forceerde Nicosia de kwalificatie. Gianniotas, Vander en De Vincenti​ zorgen voor een knotsgekke 3-0.

02/08/2016 18:30FK Qarabag - Viktoria Plzen1-1
02/08/2016 19:00Apoel Nicosia - Rosenborg BK3-0
02/08/2016 19:00Dinamo Tbilisi - Dinamo Zagreb0-1
02/08/2016 20:30Rode Ster Belgrado - Ludogorets2-4*
02/08/2016 21:00Dundalk - Bate Borisov3-0