Opener tussen Roeselare en Lierse draait meteen gunstig uit voor titelfavoriet Antwerp

Redactie
| 37 reacties

Een week nadat de Jupiler Pro League opnieuw begon is ook de pas opgerichte 1B-competitie van start gegaan. Roeselare en Lierse trapten vrijdag de Proximus League op gang.

De Pallieters konden op Schiervelde al vroeg de score openen. Weuts verschalkte op het halfuur de thuisgoalie met een vrije trap. Op slag van rust kwam Roeselare langszij. Brouwers kon na een hoekschop de herneming makkelijk tegen de touwen trappen.

Ook het begin van de tweede helft nam Lierse het heft in handen, maar de ref keurde de 1-2 van De Belder af. Daar profiteerden de West-Vlamingen van. Brouwers scoorde vanop de stip zijn tweede van de avond. Roeselare leek op weg naar een eerste overwinning, maar via Joachim viel in de slotseconden nog de 2-2.