Depoitre treedt in voetsporen van Hulk en Falcao: "Het was het wachten waard"

Redactie
| 18 reacties
Depoitre treedt in voetsporen van Hulk en Falcao: "Het was het wachten waard"
Foto: © Photonews

Laurent Depoitre heeft zijn transfer naar een Europese topclub beet. Porto heeft een naam qua spitsen en daar kan hij zich ook nu tussen voetballen. En hij heeft nog steile ambities.

Depoitre is immers niet van plan de nationale ploeg te laten schieten. Zondag zat Roberto Martinez al in de tribunes van Gent, maar binnenkort mag hij dat in die van het Estadio Dragao gaan zitten. "Porto is een grote club die ieder jaar Europees speelt. Het zal er makkelijker zijn om me in de kijker te spelen van de bondscoach dan bij een club uit de Engelse tweede klasse, waar er ook contacten waren", verklaart Depoitre in Het Nieuwsblad.

Depoitre wou absoluut die transfer, want hij zag het als zijn laatste kans om nog naam te maken in het buitenland. Aangezien zijn carrière zo laat echt begon, wil hij er op korte tijd het maximum uithalen. "De transfer is op het juiste moment gekomen. Ik begon wat ongeduldig te worden, maar zonder echt onrustig te worden", zegt hij.

"Als ik zie wat er uiteindelijk uit de bus is gekomen, was dat het wachten waard. Het wordt niet makkelijk om in de voetsporen te treden van spitsen als Hulk en Falcao, maar ik ga alles geven. Het heeft meegespeeld dat de trainer me echt wilde. Ik hoop op training al wat goals te kunnen maken tegen Iker Casillas."

Ik hoop op training al wat goals te maken tegen Iker Casillas
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties