Boel en miserie bij Manchester City: "Ik hoop dat Guardiola de ballen heeft om te zeggen dat hij fout was"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 8 reacties
Boel en miserie bij Manchester City: "Ik hoop dat Guardiola de ballen heeft om te zeggen dat hij fout was"
Foto: © Photonews

Het is boel en miserie bij Manchester City, en meer bepaald tussen nieuwbakken trainer Pep Guardiola en één van de meest ervaren spelers bij de club... Yaya Touré. Guardiola nam de Ivoriaan niet op in zijn Champions League-selectie; een mokerslag in het gezicht van Touré.

Tourés zaakwaarnemer Dimitri Seluk reageerde in de Britse media op het nieuws. “Het is Guardiola’s keuze en die moeten we respecteren. Als Guardiola erin slaagt om dit seizoen de Champions League te winnen met Manchester City, dan reis ik naar Engeland en zal ik op televisie verkondigen dat hij de beste trainer ter wereld is”, zo zegt Seluk in The Sunday Mirror.

“Maar als Manchester City de Champions League niét wint, dan hoop ik dat Guardiola de ballen heeft om te zeggen dat hij fout was om een grote speler als Yaya Touré te vernederen en niet op te nemen in zijn selectie voor de Champions League.”

Geen transfer

Een transfer zit er evenwel niet aan te komen voor de ex-speler van Beveren. “Ik kan met zekerheid zeggen dat Touré dit seizoen uitdoet bij Manchester City. Hij zal niet vertrekken in januari. Yaya wil blijven en hoopt dat hij een kans krijgt om zich te bewijzen”, besloot Seluk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties