Manchester United en Arsenal willen topper van Manchester City, maar: "Het is onmogelijk"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Manchester United en Arsenal willen topper van Manchester City, maar: "Het is onmogelijk"
Foto: © Photonews

Wat houdt de voetbaltoekomst van Yaya Touré (33) nog in? De Ivoriaan staat nog wel op de loonlijst bij Manchester City, maar een rooskleurige toekomst lijkt er bij de Engelse topclub toch niet weggelegd voor de gewezen speler van Beveren.

De Ivoriaanse middenvelder werd niet opgenomen in de Champions League-selectie van Pep Guardiola en een transfer dringt zich dan ook op. Volgens Tourés zaakwaarnemer Dimitri Seluk is er aan interesse geen gebrek.

Seluk maakt zelfs gewag van interesse van enkele andere Engelse topclubs. Zo zouden Manchester United en Arsenal interesse tonen, of op zijn minst getoond hebben. Dat zou nogal eens een straffe transfer zijn...

Aanbiedingen uit China, Turkije, Italië en de Verenigde Staten

De zaakwaarnemer van Touré voegde er in een gesprek met Sky Sports echter meteen aan toe dat een transfer naar één van de Engelse topclubs ‘onmogelijk’ is. Aanbiedingen die wél nog op het bureau van Seluk liggen, komen uit China, Turkije, Italië en de Verenigde Staten.

Een transfer in januari is volgend Seluk niet aan de orde, dat gaf de zaakwaarnemer van de voormalige Beveren-speler in dit artikel al aan. Wellicht zal Touré in januari een voorcontract tekenen bij een andere club, aangezien zijn overeenkomst met Manchester City aan het einde van dit seizoen afloopt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties