Opnieuw slecht nieuws voor Tottenham-Belg: "Hij herviel in oude blessure"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Opnieuw slecht nieuws voor Tottenham-Belg: "Hij herviel in oude blessure"
Foto: © Photonews

Het is vooralsnog niet het seizoen van Moussa Dembélé bij Tottenham. De Belg werd vorig jaar gezien als één van de onmisbare schakels in de lange titelstrijd van de Spurs. Dit seizoen kwam hij door schorsing lange tijd niet in actie, nu kwam daar een blessure bij.

Wegens een incident met -wie anders dan- Diego Costa eind vorig seizoen moest Dembélé al de eerste vier weken van deze jaargang missen bij Tottenham. In totaal kwam hij een helft in actie tegen Monaco in de Champions League en begon hij aan de partij tegen Sunderland.

Pijnlijke linkervoet

Daarin blesseerde hij zich aan de hamstrings. Net nu de Belgische middenvelder terug in training kwam, liep het ook daar mis. HIj kreeg naar verluidt een trap op de voet. "Het gaat om een oud probleem, dat opnieuw boven water kwam", aldus Pochettino aan de verzamelde pers.

Vorig seizoen was hij vijf weken buiten strijd met een blessure aan diezelfde linkervoet. "Het is een kleine blessure, maar het is zeer pijnlijk. Wanneer hij trapt, doet het altijd zeer", sloot Pochettino af. Wanneer we Dembélé terug mogen verwachten, is nog niet duidelijk. Hij ondergaat een test op vrijdag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties