Preud'homme geeft update over Izquierdo en Poulain

Sander De Graeve Manuel Gonzalez
Sander De Graeve en Manuel Gonzalez vanuit Porto
| 0 reacties
Preud'homme geeft update over Izquierdo en Poulain
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was een verrassing, de aanwezigheid van José Izquierdo in de wedstrijdselectie voor de verplaatsing in de Champions League naar Porto. Op de persconferentie vooraf gaf Preud'homme meer duiding.

Update: Izquierdo kwam alleszins buiten in actie tijdens de training. Hij warmde op, maar de pers werd al na een kwartier traditioneel weggestuurd. Of hij meer deed dan enkel opwarmen, weten we dus niet.

Poulain, het andere vraagteken, staat alvast verder dan de Colombiaan. Dat mag duidelijk zijn. "We gaan nu de laatste training houden en zien wel waar Benoît geraakt, het gaat de goeie kant uit", aldus Preud'homme over de centrale verdediger.

Ik heb nog geen groen licht van de medische staf wat Izquierdo betreft

Izquierdo lijkt een grote onzekerheid. "Wat betreft José moeten we nog afwachten", ging de Brugse coach verder. Ik heb nog geen groen licht gekregen van de medische staf." Er wordt immers nog gewacht op enkele testen.

"We hebben gisteren nog scans laten nemen, we wachten nog op de resultaten. Enkel als ik groen licht krijg, zal ik hem gebruiken. Sowieso zal hij niet lang kunnen spelen", sloot Michel Preud'homme af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties