"De Bruyne kan overal spelen" en "Misschien kunnen ze alle vier spelen"

"De Bruyne kan overal spelen" en "Misschien kunnen ze alle vier spelen"
Foto: © photonews

Kevin De Bruyne zit in supervorm en de bondscoach hoopt dat hij dat doortrekt bij de nationale ploeg. Maar op welke positie? Want bij Manchester City laat Pep Guardiola hem quasi overal opdraven.

Ook Martinez weet dat hij met De Bruyne alle kanten opkan. "Hij is een moderne voetballer zoals ik het noem. Het blijft gelijk op welke positie hij speelt. Kevin is intelligent genoeg om op verschillende plaatsen uit te blinken. Hij zit in een heel goeie periode en hij toont een fantastische energie op het veld."

Mertens kind van de rekening?

Maar De Bruyne is niet de enige die in vorm is. Ook Dries Mertens, Eden Hazard en Yannick Carrasco etaleren een supervorm. En daar zullen dus weer keuzes gemaakt moeten worden. Al denken we al te weten wie het kind van de rekening gaat worden. Hazard is immers incontournable en de bondscoach is een enorme fan van Carrasco.

"Het is nooit een probleem om veel goeie spelers op een goed niveau te hebben. We moeten gewoon een goeie balans vinden. Ze zitten allemaal in vorm, maar we zullen wel zien. Misschien kunnen ze zelfs alle vier spelen..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties