Ajax-jeugdproduct na allerlei buitenlandse avonturen voor het eerst opgeroepen: "Was zelf ook verrast"

Koen Frans
Koen Frans
| 0 reacties
Ajax-jeugdproduct na allerlei buitenlandse avonturen voor het eerst opgeroepen: "Was zelf ook verrast"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

En of hij verrast was toen hij vrijdag vernam dat hij in de selectie zat voor de oefenpot tegen België en de WK-kwalificatie-interland tegen Luxemburg. Marvin Zeegelaar is - zeker voor ons - een grote onbekende in de selectie van Oranje.

De linksback van Sporting Lissabon mag dromen van zijn debuut bij Oranje. De 26-jarige Zeegelaar werd opgeleid als linksbuiten bij Ajax en kwam via omzwervingen in Turkije, Engeland en Spanje uiteindelijk bij de Portugese topclub Sporting Lissabon terecht. "Ik ben al zo lang weg uit Nederland en ben nooit echt in the picture geweest voor het Nederlands elftal. Dus ja, het komt echt als een grote verrassing", zei hij aan de NOS.

Zeegelaar begrijpt enigszins waarom Blind bij hem is uitgekomen. "De club waar ik speel en het toneel waarop ik speel, de Champions League, dat werkt zeker mee. Je moet gewoon hard werken, dan komt het vanzelf", aldus de vleugelverdediger die mag dromen van zijn interlanddebuut. "Je hoopt natuurlijk dat je gaat spelen. We zullen zien. Ik kan niet in de toekomst kijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties