Groot wederzijds respect tussen Guardiola en De Bruyne: "Ik hou van onze manier van spelen"

Koen Frans
Koen Frans
| 0 reacties
Groot wederzijds respect tussen Guardiola en De Bruyne: "Ik hou van onze manier van spelen"

Het respect tussen Pep Guardiola en 'onze' Kevin De Bruyne is groot. De voormalige oefenmeester van Bayern en Barcelona bewierookte zijn spelmaker al eerder, De Bruyne roemde zijn nieuwe coach dan weer voor de manier van voetballen bij Man City.

"Kevin is een genot om mee samen te werken", zei Guardiola eerder al over de Rode Duivel. "Zonder bal is hij een vechtjas, met de bal ziet hij werkelijk alles en maakt hij altijd de juiste keuze. Hij is van een andere planeet en we zijn blij dat we hem hebben. Hij is een van de beste spelers met wie ik al gewerkt heb", zei de man die bij Barcelona Xavi, Iniesta en ene Lionel Messi onder zijn hoede had.

Kevin De Bruyne reageerde vandaag bij Sky Sports op de lovende woorden van zijn coach. "Ik hou van onze manier van spelen. We spelen uitstekend voetbal en de wijze waarop we het aanpakken, is erg positief. Ik denk dat mensen genieten van ons spel en dat is alleen maar goed."

Hij probeert nieuwe dingen uit om nog beter te worden.

"Uiteraard is Guardiola een geweldige coach", haalt KDB op zijn beurt de loftrompet boven voor zijn trainer. "Hij brengt datgene wat ik van in het begin verwacht had. Zijn stijl heeft hij altijd gehad en af en toe zijn er kleine veranderingen. Dat doet hij omdat hij ook wil evolueren als trainer. Hij probeert nieuwe dingen uit om nog beter te worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties