Milanese derby krijgt een onwaarschijnlijke ontknoping door... doellijntechnologie

Deze middag stond de stadsderby tussen Inter en AC Milan op het programma. Het leek er op dat de thuisploeg vlot met de zege ging gaan lopen, maar in de 97ste (!) minuut gebeurde wat niemand meer had verwacht.

In San Siro stond het voor de rust al 2-0 na goals van Candreva en Icardi. Tien minuten voor tijd zorgde Romagnoli voor de 2-1, maar daar leek AC Milan genoegen mee te moeten nemen, want Inter had de wedstrijd eigenlijk gedomineerd. Maar een voetbalmatch duurt 90 - en soms 97 - minuten.

De Rossoneri zetten de laatste tien minuten alles op alles en stuurden heel veel volk mee in de aanval. In de zevende minuut van de extra tijd kregen ze een hoekschop die bij Zapata terechtkwam. Die vlamde op doel en via de lat botste het leer weer het veld in. Maar de scheidsrechter kreeg van zijn assistent te horen dat de bal over de lijn was geweest (dankzij doellijntechnologie) en de 2-2 was een feit.