Gewezen assistent Ferguson hard voor Lukaku: "Bij Manchester United heb je meer nodig om te slagen"

Redactie
| 40 reacties
Gewezen assistent Ferguson hard voor Lukaku: "Bij Manchester United heb je meer nodig om te slagen"
Foto: © Photonews

De kans is heel erg groot dat Romelu Lukaku vanaf volgend seizoen voor een Europese topclub uitkomt. Clubs als Chelsea en Manchester United maken alvast jacht op de Rode Duivel.

Volgens René Meulensteen, gewezen assistent van Sir Alex Ferguson, is Lukaku niet goed genoeg voor Manchester Untied. “Begrijp me niet verkeerd: Lukaku heeft een geweldig seizoen achter de rug en is zonder twijfel een goalgetter. Maar bij een club als Manchester United heb je meer nodig om te slagen”, zegt Meulensteen bij talkSPORT.

"Bij Everton valt dat niet op, maar als je op het allerhoogste niveau aan de slag gaat, moet het perfect zijn"

René Meulensteen

“Aan de bal moet Lukaku beter worden en ook in de snelle combinaties met ploegmaats is er ruimte voor verbetering. Op dat gebied komt hij voorlopig nog te kort, maar dat is iets wat bij een club als Everton niet opvalt.”

“Als je echter op het allerhoogste niveau aan de slag gaat, moet je finesse aan de bal in de zone van de waarheid perfect zijn. Ja, hij zou Manchester United kracht en gestalte bijbrengen. Maar als je kijkt naar de spitsen die door de jaren heen voor United speelden, past hij dan in dezelfde lijn? Ik denk het niet”, besluit Meulensteen.

Kritiek op Fellaini

In een recent verleden uitte Meulensteen ook al kritiek op Marouane Fellaini. Dat kan je hier nog eens nalezen. Het lijkt er dus op dat de Nederlander niet bepaald tuk is op Belgen in het shirt van Manchester United…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties