The Premier League is back! Arsenal en Leicester City zorgen meteen voor razendspannende spektakelpot met zeven goals

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 14 reacties
The Premier League is back! Arsenal en Leicester City zorgen meteen voor razendspannende spektakelpot met zeven goals

De Premier League is vrijdag weer begonnen, Arsenal en Leicester City mochten de spits afbijten. En we kregen meteen heel wat spektakel op ons bord.

Voor Lacazette, de nieuwe ster van Arsenal, kon het moeilijk nóg beter beginnen. Net geen 100 seconden en het was al prijs voor de Franse goalgetter. Maar Arsenal liet het daarna - zoals we vorig seizoen wel vaker zagen - wat hangen.

Okazaki kon al snel tegenscoren en nog voor het halfuur stond het zelfs 1-2 via Vardy. Maar Welbeck kon een frommelaanval in het absolute slot wel afwerken en zo gingen we toch met gelijke stand rusten. Even op adem komen!

Vardy had duidelijk zin in een feestje, want na tien minuten zette hij Leicester alweer op voorsprong. De fans van Arsenal zagen de bui al hangen...

Masterplan Wenger

Wenger moest iets doen: hij gooide Ramsey en Giroud op het veld. Het bleek een gouden zet, want de twee hadden allebei een voet in de doelpunten die Arsenal nog zou doen winnen. Eerst trapte er Ramsey zelf eentje binnen en twee minuten later zette Giroud het Emirates in vuur en vlam. Van een competitiestart gesproken!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties