Enkele Rode Duivels moeten belangrijke keuze maken richting WK: "Ben bezorgd als ik zie waar ze jaar geleden stonden"

Enkele Rode Duivels moeten belangrijke keuze maken richting WK: "Ben bezorgd als ik zie waar ze jaar geleden stonden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nog twee dagen en de transfermarkt sluit. Voor flink wat Rode Duivels kan er nog iets gebeuren de laatste dagen. Voor enkelen onder hen is het misschien wel van moeten, want bondscoach Roberto Martinez wil spelers meenemen naar het WK die het komende seizoen effectief in actie komen.

"Neen, ik heb niet al meer informatie over een aantal mogelijke transfers van Rode Duivels", aldus bondscoach Roberto Martinez op zijn dagelijkse persconferentie. "Maar er kan altijd iets gebeuren, daarom dat ik 28 spelers heb opgeroepen."

Ik ben bezorgd

"Ik ben bezorgd over enkele jongens als ik zie waar ze een jaar geleden stonden in vergelijking met nu. Sommigen gaan daar goed mee om en willen elke kans grijpen als ze zich weet aan te dienen, anderen hebben het moeilijker."

"Niet spelen heeft zeker zijn gevolgen voor het vertrouwen. Dat kan ook gevolgen hebben voor de nationale ploeg", geeft de bondscoach toch een lichte waarschuwing aan iedereen om zeker de komende dagen nog onder zeil te gaan bij een team waar ze vaste basiswaarde zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties