Praet komt eindelijk boven water bij Sampdoria, dringt een selectie voor de Rode Duivels zich op?

Maarten Cattaert
| 27 reacties
Praet komt eindelijk boven water bij Sampdoria, dringt een selectie voor de Rode Duivels zich op?
Foto: © Photonews

Dennis Praet is goed aan het seizoen begonnen bij Sampdoria. Roberto Martinez vindt het momenteel nog te vroeg om de middenvelder te selecteren voor de nationale ploeg.

Dennis Praet startte dit seizoen als basisspeler bij Sampdoria en is dat statuut nog niet verloren. Op de eerste wedstrijd na, waarin hij enkele minuten voor tijd naar de kant werd gehaald, maakte hij telkens de negentig minuten vol.

Vorig seizoen verscheen Praet slechts 19 keer aan de aftrap in 37 competitiewedstrijden. het ziet er dus naar uit dat hij op weg is om dit seizoen beter te kunnen doen. De middenvelder lukte nog geen goals of assists, maar is met zijn passing wel een belangrijk element op het middenveld van coach Marco Giampaolo.

Een selectie voor de Rode Duivels levert het de 23-jarige middenvelder voorlopig niet op, maar iemand met een geslaagd passpercentage van 87% zal Belgisch bondscoach Roberto Martinez niet voor eeuwig kunnen negeren. Al zal Praet wel weten dat de plaatsen op het middenveld duur zijn. Sampdoria staat momenteel negende in Italië.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties