België mag de Lage Landen (op een mirakel na) als enige vertegenwoordigen: zo schatten Nederlanders de Rode Duivels in

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 43 reacties
België mag de Lage Landen (op een mirakel na) als enige vertegenwoordigen: zo schatten Nederlanders de Rode Duivels in
Foto: © photonews

Na het EK in 2016 ziet het er sterk naar uit dat Nederland ook het WK in 2018 zal mislopen. Betekent het dat we op de steun van onze noorderburen mogen rekenen om de Lage Landen te vertegenwoordigen?

De analisten van Voetbal Inside namen de Rode Duivels onder de loep. "België vind ik interessant om te volgen", zei Johan Derksen. "Ze mogen alleen niet naast hun schoenen lopen, want die neiging hebben ze nu wel een beetje. Ze denken echt dat ze een kanshebber zijn voor de wereldtitel. Ze kunnen wel heel ver komen, een heel interessant team."

René van der Gijp gaat mee in de gedachte dat een wereldtitel nog te hoog gegrepen is. "Ze hebben echt een lekker elftal man. Maar Spanje, Duitsland en Frankrijk zijn voor mij de favorieten", vertelde hij.

Mission Impossible voor Oranje

Nederland won zaterdag met 1-3 van Wit-Rusland, maar bleef toch met een slecht gevoel achter. Zweden haalde tegen Luxemburg namelijk uit met 8-0. Als Oranje zich nog wil kwalificeren voor het WK, moeten ze dinsdag met minstens 7-0 winnen tegen de Scandinaviërs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties