Hoerastemming over voetbal Anderlecht, maar Franse media schilderen ander beeld: "Een makkie"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 61 reacties
Hoerastemming over voetbal Anderlecht, maar Franse media schilderen ander beeld: "Een makkie"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht toonde heel wat beterschap tegen Paris-Saint-Germain en durfde vooral te voetballen. Hein Vanhaezebrouck kreeg in de Belgische media dan ook terecht heel wat lof. Maar wat dacht men er in de Franse kranten over?

L'Équipe opent alvast met een duidelijke kop. "Een makkie", staat te lezen onder een foto van een juichende Neymar Jr. De 0-4 score was dan ook duidelijk en de 0-1 stond al op het bord in de beginminuten.

"Het was de Paris Express", luidde het in de vermaarde sportkrant over de sneltreinmodus waarmee PSG in de eerste minuten Anderlecht het vuur aan de schenen legde. "De Ultra's van PSG hebben het eerste doelpunt zelfs gemist."

Kums dicteerde, Trebel was de perfecte aanvulling en Onyekuru deed de defensie meermaals pijn

-L'Équipe

Toch was er ook positieve commentaar. "Anderlecht verdedigde collectief, met intensiteit in de duels en kwam er snel uit. Kums dicteerde het tempo en Trebel was de perfecte aanvulling op het middenveld. Onyekuru deed de defensie meermaals pijn."

Ook Le Figaro opent duidelijk positief over de Parijse prestatie. "Een nieuwe demonstratie van PSG in de Champions League. Al moest Aréola wel tussenkomen om Onyekuru én Teodorczyk vroeg van de gelijkmaker te houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties