? Na Lukaku nu ook zorgen om De Bruyne: Rode Duivel op een brancard afgevoerd na aanslag op zijn enkel

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 35 reacties
? Na Lukaku nu ook zorgen om De Bruyne: Rode Duivel op een brancard afgevoerd na aanslag op zijn enkel
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Van speeldag 2 was het geleden dat Manchester City nog eens met punten morste in de Premier League. Negentien duels later bleef de competitieleider opnieuw op een gelijkspel steken. Onrust was om er om de blessure van Kevin De Bruyne.

Manchester City raasde met een 58 op 60 door de competitie. Zondagnamiddag ging Pep Guardiola met zijn manschappen op bezoek bij Crystal Palace, de ploeg van Christian Benteke.

De Bruyne verscheen net als Benteke aan de aftrap. Kompany zat niet in de selectie. Jesus moest bij The Citizens al vroeg de strijd staken door een knieblessure. Met tranen in de ogen stond hij zijn plaats af aan Aguëro.

Aanslag op De Bruyne

Veel gevaar kregen de fans in Selhurst Park niet te zien. Een afgeweken bal van Aguëro raakte voor rust de paal. De 0-0 bleef op het bord staan, tot de thuisploeg vlak voor tijd een penalty kreeg na een lichte fout van Sterling op Saha. Voormalig Anderlecht-middenvelder Milivojevic faalde vanop de stip.

City probeerde vlijmscherp te counteren, maar De Bruyne werd zwaar aangepakt door Puncheon. Beide spelers gingen met een brancard van het veld. Mogelijk moet na Romelu Lukaku ook KDB vrezen voor een lange periode van inactiviteit. Opvallend: de Engelsman kreeg slechts geel voor zijn nochtans vreselijke overtreding.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties