Episode??? Anthony Vanden Borre duikt opnieuw op bij Belgische eersteklasser

Episode??? Anthony Vanden Borre duikt opnieuw op bij Belgische eersteklasser
Foto: © photonews

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Wie dacht dat de carrière van Anthony Vanden Borre nu helemaal voorbij was, komt waarschijnlijk bedrogen uit. De rechtsachter wil het nogmaals proberen en heeft een club gevonden die hem een kans wil geven: Cercle Brugge.

Cercle Brugge zou hem - voorlopig - tijdelijk onderdak willen bieden, weet HLN. De entourage van de voormalige Rode Duivel heeft daar al een eerste constructief gesprek over gevoerd met de Vereniging. 

Vanden Borre zou voorlopig mogen meetrainen bij Cercle, waar Frank Vercauteren - die hem beschouwt als zijn beschermeling - snel een nieuw contract zal tekenen. Vanden Borre onderhield ook zijn conditie bij Glenn Vercauteren, de zoon van Frankie. 

In onze situatie kunnen we hem een aantal maanden helpen

Bij Cercle zien ze het alvast als een operatie met weinig risico. Als hij ineens toch zijn niveau haalt, kunnen ze een Belg vastleggen die - ondanks zijn fragiele kopje - toch over kwaliteiten beschikt. 

"We kunnen de speler helpen zijn fysieke vorm terug te vinden. Op dit moment is er allesbehalve een beslissing genomen wat betreft volgend seizoen. Niet door ons en niet door Vanden Borre. In onze huidige situatie kunnen we hem enkele maanden helpen en dat is wat we mogelijk zullen doen", aldus sportief directeur Vitali in de krant.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties