Gertjan Martens weet waarom hij bij Union weg moest: "Ik wou niet vertrekken"

Gertjan Martens weet waarom hij bij Union weg moest: "Ik wou niet vertrekken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was met een zwaar hart dat Gertjan Martens het Brusselse Union Saint-Gilles verliet. Wij contacteerden de speler om te weten van waar dat onverwacht vertrek kwam.

"Het was niet ik die wou vertrekken", verzekerde de verdediger ons. "Het is de nieuwe directie die besliste dat ik moest vertrekken. Ik had de indruk dat ze me niet goed kenden. Ze legden me enkel uit dat het niets persoonlijks was, maar dat ze een ploeg wilden bouwen met hun spelers en dat ik daar geen deel van uitmaakte. Ik moest dus een oplossing vinden."

Die oplossing werd dus Tubize... "Ik wou absoluut in 1B blijven en ik moet toegeven dat ik niet zoveel keuze had. Virton contacteerde me ook, maar dat was wat ver. En de competitie begint al over twee weken, dus ik moest me haasten. Ik vond het triestig dat ik moest vertrekken, want ik heb altijd van Union en vooral zijn supporters gehouden. Maar goed, nu moet ik me concentreren op mijn uitdaging bij Tubeke."

Martens gelooft ook niet dat hij de enige zal zijn die moet vertrekken. "Massengo (geen contractverlenging), Neels (geen contractverlenging) en Houdret zijn nog niet weg. En er gaan er nog volgen. Maar dat zijn mijn zaken niet meer..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties