Tubeke ook na bezoek aan KV Mechelen nog zonder zege: "Eerste overwinning kan voor déclic zorgen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Mechelen
| 3 reacties
Tubeke ook na bezoek aan KV Mechelen nog zonder zege: "Eerste overwinning kan voor déclic zorgen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tubeke verloor zondagnamiddag met 1-0 op het veld van KV Mechelen, maar als er één ploeg verdiende om bij de rust op voorsprong te staan, dan waren het de Waals-Brabanders wel. Verdediger Gertjan Martens

In de eerste helft kreeg Union drie goede kansen, waarvan één op de paal. "Ik denk dat het defensief zeker snor zat", vertelde Martens (archieffoto) na de wedstrijd. "Zij speelden lange ballen op De Camargo en dan weet je dat die wel eens kan koppen. We hadden ook een aantal mooie kansen. Twee keer kwamen die voort uit mooie acties."

"Het publiek begon ook al wat te fluiten. Dat speelde allemaal in ons voordeel. Jammer dat je dan net voor rust dat doelpunt slikt door een eigen fout", doelt Martens op de treffer van Tainmont. "Dan weet je dat het een ander verhaal wordt. Daar moet je die bal gewoon buiten trappen. Zo geven we het zelf weg. Dat mag eigenlijk niet."

Op zoek naar eerste zege

Tubeke zit na de vierde speeldag nog steeds zonder zege, maar het geloof is er nog steeds. "Iedereen kan van iedereen winnen. Ik neem mee dat we hier goed hebben meegedaan. Dat we nog zonder overwinning zitten, is het enige minpuntje. Die eerste overwinning kan ook wel eens voor een déclic zorgen", weet Martens. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties