Reactie Ruud Vormer besefte dat er meer in zat, maar ziet geen verschil richting match in Monaco: "Bij Club Brugge moet dat altijd"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht en Redactie vanuit Brugge
| 33 reacties
Ruud Vormer besefte dat er meer in zat, maar ziet geen verschil richting match in Monaco: "Bij Club Brugge moet dat altijd"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De nul is eraf voor Club Brugge, maar er zat misschien wel meer in. Dat was toch alvast het gevoel bij Ruud Vormer na het treffen met AS Monaco.

"Op basis van de tweede helft moeten we dik winnen. Wesley, Openda en ik kregen grote kansen in die tweede helft. We kregen meer kansen dan hen, die van mij moest sowieso op goal zijn", besefte Ruud Vormer in een eerste reactie.

Er zat meer in

"Dat de nul weg is? Dat is heel goed, daar zijn we heel blij mee. Je hebt het er wel over in de ploeg, zoiets sleep je mee", verwees hij naar de 0 op 6 (en de 0 op 18 van twee jaar geleden). 

En toch zat er meer in volgens Vormer.  "We moeten nu inderdaad wel iets gaan pakken in Monaco, maar als je bij Club Brugge speelt moet je altijd winnen", besloot de middenvelder van blauw-zwart.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties