Trossard zucht diep bij vragen over Pozuelo, want Genk mist hém niet eens het meest

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 1 reacties
Trossard zucht diep bij vragen over Pozuelo, want Genk mist hém niet eens het meest

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stel dat Pozuelo in de komende dagen alsnog naar Toronto vertrekt, dan zullen de spotlights nog meer dan ooit gericht zijn op Leandro Trossard. Maar met vragen over hét gespreksonderwerp in Genk moet je bij de nieuwe kapitein niet meer aankomen.

"We krijgen die vraag zo vaak en eigenlijk kunnen we ons er beter niet meer mee bezig houden", zucht Trossard in gesprek met Het Laatste Nieuws. Het moet al de honderdste keer geweest zijn.

"Het speelt zich allemaal af tussen Pozo en de club. Natuurlijk hebben we hem liever bij ons. In de kleedkamer gaat het er wel eens over, maar ik denk niet dat we hem nog kunnen overhalen. Volgens mij is zijn keuze gemaakt", denkt Trossard.

Je merkt aan 'Pozo' dat hij niet meer dezelfde is

Trossard

Trossard countert de hamvraag zelfs met een ander gat in de ploeg. "Persoonlijk denk ik dat we de afwezigheid van Berge even hard voelen en op sommige momenten missen we Sander zelfs nog wat meer."

"Hij kan van achter uit een mannetje elimineren en zo moet er iemand uitstappen waardoor er ruimte komt. Hopelijk beschikken we snel weer over zijn fysieke kracht en dribbel", aldus Leandro Trossard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties