OFFICIEEL: Feyenoord heeft opvolger voor Van Bronckhorst te pakken
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 2 reacties

Jaap Stam volgt in juni Van Bronckhorst op als hoofdtrainer van Feyenoord

OFFICIEEL: Feyenoord heeft opvolger voor Van Bronckhorst te pakken

Er is een einde gekomen aan de zoektocht van Feyenoord naar een opvolger voor Giovanni Van Bronckhorst. De keuze van de Rotterdammers is op Jaap Stam gevallen.

"Jaap Stam is vanaf 1 juni 2019 de nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord", communiceerde Feyenoord op de clubwebsite. "De 46-jarige Stam volgt dan Giovanni van Bronckhorst op, die eind januari bekendmaakte na afloop van het huidige seizoen te stoppen."

Stam maakt de overstap van PEC Zwolle, waar hij nog maar sinds eind december aan de slag was, en tekende een tweejarig contract bij de Rotterdammers. PEC bekleedt momenteel de vijftiende plaats in de Eredivisie, Feyenoord staar derde. Stam werd in de Nederlandse pers naar voren geschoven als de topkandidaat om Van Bronckhorst op te volgen.

"Na goede en open gesprekken over de mogelijkheden en onmogelijkheden bij Feyenoord, kwam ik er snel achter dat ik vol voor deze kans wil gaan. Ik ben PEC Zwolle dankbaar voor het feit dat zij begrip hebben voor mijn ambities en er snel zijn uitgekomen met Feyenoord", aldus Stam op de webstek van Feyenoord.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties