? HERBELEEF: De duels tussen KV Mechelen en Beerschot Wilrijk in de reguliere competitie

Sam Suttels
Sam Suttels
| 17 reacties

Zaterdagavond staat op Het Kiel de eerste van twee finalewedstrijden voor promotie naar 1A op het programma. Naar aanleiding hiervan blikken wij met u terug op de vier onderlinge duels uit de reguliere competitie.

Beerschot Wilrijk-KV Mechelen: 1-0 (14/09/2018)

Op speeldag zes in de Proximus League gaven de twee periodekampioenen elkaar een eerste maal partij dit seizoen. De wedstrijd leek af te stevenen op een brilscore, tot verdediger Jan Van den Bergh een kwartier voor tijd raak trof voor De Ratten. Het zou voor Mechelen de laatste nederlaag worden tot twee speeldagen terug tegen Union (0-5), goed voor een streak van 25 ongeslagen matchen.

KV Mechelen-Beerschot Wilrijk: 3-0 (21/10/2018)

Acht speeldagen later gingen De Mannekes op bezoek Achter de Kazerne. KVM boekte een simpele 3-0 zege na goals van Storm, Togui en Engvall.

KV Mechelen-Beerschot Wilrijk: 1-1 (30/11/2018)

In de zeventiende speelronde kreeg Mechelen voor een tweede keer het bezoek van Beerschot Wilrijk. Deze keer geen klinkende zege voor de thuisploeg, maar een gelijkspel. Noubissi bracht de bezoekers in de eerste helft op voorsprong, Storm hing vlak na rust de bordjes opnieuw in evenwicht. 1-1 was meteen ook de eindstand.

Beerschot Wilrijk-KV Mechelen: 0-0 (26/01/2019)

In het vierde en laatste onderlinge duel vielen er geen goals te noteren. Opvallend: Malinwa eindigde de wedstrijd met negen, na een tweede gele kaart voor Schoofs en rechtstreeks rood voor Mera.