Beerschot Wilrijk-spelers blikken met vertrouwen vooruit: "Verschil al in de heenwedstrijd maken"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 17 reacties

Joren Dom en Alex Maes blikken met vertrouwen vooruit op de finale tussen Beerschot Wilrijk en KV Mechelen

Beerschot Wilrijk-spelers blikken met vertrouwen vooruit: "Verschil al in de heenwedstrijd maken"
Foto: © photonews

Zaterdag staan Beerschot Wilrijk en KV Mechelen tegenover elkaar in het eerste luik van wat ongetwijfeld een spannende finale zal worden. Joren Dom en Alexander Maes misten vorig jaar op een haar na de promotie, maar deze keer wil het duo wel in hun missie slagen.

"Ons voordeel is dat wij een goed einde van de tweede periode achter de rug hebben", zei Maes op ATV. "De ontlading van zondag was een enorme opsteker voor ons." Dan zou je ook kunnen beweren dat de grote teleurstelling van KV Mechelen na het mislopen van de tweede periodetitel een nadeel zou zijn voor Malinwa, maar daar wil ploegmakker Joren Dom niet van weten.

"Ik zou niet durven zeggen dat zij een tik hebben gekregen. KV Mechelen blijft KV Mechelen. Het is en blijft een heel sterk team met bijzonder veel mogelijkheden. Hen onderschatten kunnen we niet doen", aldus Dom.

Beerschot Wilrijk pakte vorig jaar ook een periodetitel, maar moest in de finalestrijd zijn meerdere erkennen in Cercle Brugge. Dit jaar moet het anders lopen voor de 'Mannekes'. "De jongens die er vorig seizoen al bij waren denken er nog aan en we willen absoluut niet hetzelfde scenario als vorig jaar", zei Maes. "We gaan ons nu nog harder focussen op deze wedstrijden en we proberen dat ook mee te geven aan de andere jongens."

Aan vertrouwen ontbreekt het alvast niet in de spelersgroep. "We moeten thuis al proberen het verschil te maken. En is dat niet zo, dan ben ik ervan overtuigd dat we ook ginds een goed resultaat kunnen halen", luidde het besluit van Dom.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties