Interview Thibault Peyre over de return in de promotiefinale: "Voor onze eigen 16.000 supporters moeten we de klus kunnen klaren"
Sam Suttels
Sam Suttels
| 4 reacties

Thibault Peyre gelooft in een goede afloop met KV Mechelen in eigen huis tegen Beerschot Wilrijk

Thibault Peyre over de return in de promotiefinale: "Voor onze eigen 16.000 supporters moeten we de klus kunnen klaren"
Foto: © photonews

Zaterdagnamiddag ontvangt KV Mechelen Beerschot Wilrijk in eigen huis voor de return in de promotiestrijd naar 1A. Het kan voor beide clubs nog alle kanten op na de 0-0 uit de heenmatch.

Topper met de grote T in 1B deze zaterdagnamiddag tussen Mechelen en Beerschot. Ze gaan nog een laatste keer strijden tegen elkaar om uit te maken wie zijn terugkeer op het hoogste niveau mag vieren.

Tibault Peyre tekende zelf niet present op Het Kiel: hij zat een rode schorsingsdag uit. "Het was een hele mooie match tussen twee hele goede ploegen. Wij hebben alles nog altijd in eigen handen. Voor onze eigen 16000 supporters moeten we in staat zijn de klus te klaren."

De centrale verdediger is klaar voor het duel waar iedereen reikhalzend naar uitkijkt. "Zowel op mentaal als fysiek vlak zijn we er klaar voor. We kregen aan het einde van de competitie rake klappen tegen Union en Lommel. We zijn ondertussen hersteld en zijn opnieuw sereen." 

Donderdagochtend liet Francis Vrancken weten dat hij 100% zeker is dat Beerschot Wilrijk zal promoveren, op basis van elementen uit het fraudedossier 'Propere Handen'. Een lepe manier om KV uit zijn concentratie te halen volgens Peyre.

"Dat gaat nergens over. Hij wilt daarmee niet meer bereiken dan ons te destabiliseren. Als hij echt zeker zou zijn, zou hij het niet van de daken schreeuwen. We hebben voldoende ervaring om ons niet te laten afleiden door wat er naast het veld gebeurd. Het is op het veld dat de strijd gestreden zal worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties