"Daarom bleef ik": vorig jaar degradeerden Matthys en Tainmont nog met Malinwa, nu promoveren ze opnieuw - mét veel lof voor de supporters

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Mechelen
| 4 reacties
"Daarom bleef ik": vorig jaar degradeerden Matthys en Tainmont nog met Malinwa, nu promoveren ze opnieuw - mét veel lof voor de supporters
Foto: © photonews

Een jaar geleden zat hij nog in zak en as, nu is het een heel ander verhaal voor Tim Matthys. De winger zorgde mee voor de promotie van zijn KV Mechelen.

"Ik wil graag bij KV Mechelen blijven en deze club terug naar 1A brengen." Het waren de woorden van een aangeslagen Tim Matthys op 11 maart 2018.

Een dik jaar later heeft hij zijn doel weten te bereiken, met ook in de allerlaatste wedstrijd nog een belangrijke invalbeurt.

"Daarvoor ben ik gebleven bij KV Mechelen en het is me ook gelukt. Het is een geweldig gevoel om op deze manier de promotie te kunnen vieren", aldus Matthys.

Supporters

Ook de supporters maakten opnieuw indruk: "Ze zijn heel dankbaar, dat maakt het verhaal af - we hebben het dit seizoen met hun steun gedaan, zonder hen hadden we het zeker niet gekund."

Ook Clément Tainmont was in de wolken over de supporters: "Bij het doelpunt van mij daverde het stadion echt, ik had het gevoel dat we in Napels zaten of zo."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

 Promotion Play-offs - Finale (T) Betfirst
OH Leuven OH Leuven 02/08 Beerschot Beerschot

Nieuwste reacties