Ondervoorzitter Beerschot Wilrijk reageert na ontgoocheling: "Als we via derden naar 1A gaan, is dat nog altijd verdiend"

Ondervoorzitter Beerschot Wilrijk reageert na ontgoocheling: "Als we via derden naar 1A gaan, is dat nog altijd verdiend"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen is kampioen, maar bij Beerschot Wilrijk denken ze dus nog steeds dat zij naar 1A gaan als er uitspraak gebeurt in de zaak 'Propere Handen'. Ondervoorzitter Walter Damen wil wel zo snel mogelijk duidelijkheid, want zij moeten volgend seizoen ook voorbereiden.

De ontgoocheling op het Kiel, waar Damen ook aanwezig was, was groot. Maar de fans bleven wel achter de ploeg staan. "Het was een ongelooflijke wedstrijd met heel veel emoties. Helaas ga je dan op het einde nog ten onder en dat is heel zuur", reageerde Damen bij ATV

"De rode kaarten hebben ons genekt. We hebben over twee wedstrijden gezien een hele match met tien gespeeld. Maar dat hoort natuurlijk ook bij voetbal. Maar we zijn er voor blijven vechten. In deze omstandigheden kan elke fan trots zijn op de ploeg. Ik ben niet teleurgesteld in de ploeg, wel door het resultaat natuurlijk."

En nu is het afwachten wat er op de KBVB beslist wordt. "Nu zal het via derden moeten gebeuren. Iedereen weet dat er iets aan de hand is. Ik blijf als jurist natuurlijk voorzichtig in mijn uitspraken, maar iedereen weet dat er iets aan de hand is. Ik benadruk dat het niet gestolen zou zijn als we door die beslissing naar 1A zouden gaan als blijkt dat er in het verleden iemand misbruik van het systeem heeft gemaakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties