Alan Shearer zegt waarom Manchester City volgens hem de "quadruple" niet zal winnen

Bart Somers
Bart Somers
| 2 reacties
Alan Shearer zegt waarom Manchester City volgens hem de "quadruple" niet zal winnen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester City heeft de League Cup al op zak en strijdt ook nog op 3 andere fronten volop mee. Toch ziet Alan Shearer de Citizens alvast 1 prijs niet binnenhalen.

In een artikel op de website van BBC Sport geeft hij ook een verklaring voor zijn opvallende uitspraak. Hij ziet Barcelona en Lionel Messi als de belangrijkste reden waarom Man City het seizoen niet met 4 trofeeën zal afsluiten. Als de ploeg uit Manchester de finale in Madrid haalt, is er een grote kans dat ze daarin uitkomen tegen de blaugrana.

Shearer zou dit een geweldige affiche vinden. Elk team dat met Messi aan de aftrap verschijnt, is voor hem daarentegen per definitie de favoriet. Voor het zo ver is, moet de ploeg van Guardiola uiteraard eerst nog voorbij Tottenham in de kwartfinales, en daarna tegen de winnaar van de dubbel Ajax – Juventus in de halve finale.



De titel en de FA Cup ziet Shearer wel nog naar Manchester City gaan. Hij vindt het in ieder geval fantastisch dat de Sky Blues nog altijd overal in de running zijn. We kunnen de Britse voetballegende geen ongelijk geven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties