🎥 Kevin De Bruyne laat zich gaan in een interview

Redactie
| 1 reacties
🎥 Kevin De Bruyne laat zich gaan in een interview

Kevin De Bruyne doet niet alleen met zijn schitterende voetbalacties van zich spreken. In een interview met The Players' Tribune praat hij honderduit over onder meer "this Raheem Sterling guy".

Niet dat De Bruyne dacht dat hij een echte bad guy of zo was, maar de verhalen in de tabloids deden niet het beste vermoeden. Een beetje een d*ckhead, misschien?

Die mening moest de Rode Duivel al vlug bijstellen. De twee bleken heel wat dingen met elkaar gemeen te hebben. Kevin zelf was "the Chelsea reject" terwijl Sterling die flashy kerel was die Liverpool had verlaten voor het grote geld. 

Coole gast

Sowieso had De Bruyne al zijn bedenkingen bij de artikels die hem zelf omschreven als een moeilijke jongen. Wie zijn die journalisten, ze kennen me niet eens! Over zijn jonge ploegmaat veranderde hij ook al snel zijn mening. "Wacht, dit is echt een coole gast, waar komen die verhalen vandaan?" dacht hij al gauw.

Gek genoeg arriveerde Raheem Sterling ook met het nodige voorbehoud over KDB bij Manchester City. Hij dacht dat onze landgenoot afstandelijk en verlegen zou zijn, maar vertrouwde hem al snel toe dat hij hem erg grappig vond.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties