Middenvelder Manchester United heeft mondeling akkoord met PSG

Nils Wens
| 0 reacties
Middenvelder Manchester United heeft mondeling akkoord met PSG
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ander Herrera heeft een mondeling akkoord met Paris Saint-Germain. De Spaanse middenvelder van Manchester United zou voor vier jaar tekenen bij de Franse kampioen. Het contract van Herrera loopt deze zomer af bij Manchester United, waardoor hij transfervrij naar PSG kan gaan.

Na vijf jaar Manchester United is Ander Herrera klaar voor een nieuwe stap in zijn carrière. Volgens AS trekt de Spaanse middenvelder voor vier jaar naar PSG. De Franse kampioen aast al langer op Herrera.

Ook zijn ex-club, Athletic Bilbao, zou geïnteresseerd zijn om Herrera terug te halen, maar de middenvelder zelf ziet een overstap naar Paris Saint-Germain wel zitten. Vooral het feit dat hij met PSG zeker is van Champions League-voetbal zou een grote rol spelen in de keuze van Herrera.

Rabiot

Door de komst van Herrera zou Rabiot eindelijk mogen vertrekken bij PSG. Daar aast de Franse middenvelder al lang op, want hij wil zijn contract niet verlengen in Parijs. Daardoor komt hij niet veel meer in actie bij PSG.

Ander Herrera kreeg wel heel wat speeltijd bij Manchester United, tot hij enkele weken geleden een blessure opliep aan de hamstrings. Ander Herrera speelde mee in 20 wedstrijden in de Premier League en was vooral bij de komst van Solskjaer heel belangrijk op het middenveld van Manchester United. Solskjaer wil Herrera dan ook graag houden, maar ze geraken er niet uit bij de contractbesprekingen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties