Manchester United denkt aan recordtransfer om De Gea te vervangen en het is niet Courtois
Malik Hadrich
Malik Hadrich
| 0 reacties

Manchester United zou van Jan Oblak (Atlético Madrid) prioriteit nummer 1 gemaakt hebben

Manchester United denkt aan recordtransfer om De Gea te vervangen en het is niet Courtois
Foto: © photonews

Het contract van David de Gea loopt volgend jaar in juni af en het is niet zeker of de Spaanse doelman zal bijtekenen. Hij wil een veel lucratievere deal, al zijn de prestaties niet navenant. Ondertussen denkt het bestuur van Manchester United na over een nieuwe doelman.

Manchester United zou ter vervanging van David De Gea denken aan Jan Oblak. De Mancunians willen de doelman van Atlético Madrid volgend seizoen overnemen voor een megabedrag van 120 miljoen euro, meldde ESPN. Dat zou een nieuw recordbedrag zijn voor een doelman.

De rode club uit Manchester moet wel veel bieden, want Oblak heeft nog recent zijn contract in de Spaanse hoofdstad verlengd tot 2023. Een ander probleem: Oblak zou enkel geïnteresseerd zijn in een team dat uitkomt in de Champions League. En daar is Man United momenteel nog niet zeker van.

Thibaut Courtois wordt ook geciteerd als een mogelijke vervanger van De Gea, zeker gezien de twijfels die er bij Real Madrid heersen over het statuut van eerste doelman. Vorig jaar verliet hij Chelsea om dichter bij zijn kindjes te zijn... De Rode Duivel is evenmin de voorkeurspiste van Manchester United.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties