Van deze jonge Duivels verwachten wij iets speciaals op het EK U21
Valentin Laudano
Valentin Laudano
| 0 reacties
Van deze jonge Duivels verwachten wij iets speciaals op het EK U21
Foto: © photonews

De jonge Rode Duivels zullen het niet makkelijk hebben in Italië om de halve finales (en de Olympische Spelen) te halen, maar er zijn wel enkele toppers die daarvoor van belang kunnen zijn.

In een groep met Polen, maar vooral met Spanje en thuisland Italië zijn de jonge Duivels zeker geen favoriet vanaf 16 juni. Toch is er ook bij België het nodige talent te vinden. Enkelen onder hen lieten dat dit seizoen zien op de Belgische (en Europese velden).

Bryan Heynen (Genk)

Bryan Heynen werd na het vertrek van Alejandro Pozuelo enorm belangrijk voor Philippe Clement bij KRC Genk. In play-off 1 was de middenvelder met drie goals en twee assists ook qua statistieken een meerwaarde. 

Yari Verschaeren (Anderlecht)

Hij is dan wel nog maar 17 jaar, maar was het afgelopen seizoen misschien wel de beste speler van RSC Anderlecht en zal dus ook op het EK een man zijn om in de gaten te houden. Yari Verschaeren heeft nog geen enkele wedstrijd gespeeld bij de beloften, maar daar zal op het EK zeker verandering in komen. 

Dodi Lukebakio (Düsseldorf)

Lukebakio wilde zich in Duitsland opnieuw lanceren en heeft dat meer dan gedaan. Hij werd erg belangrijk en met tien goals en vier assists was hij ook een van de belangrijkste spelers in de competitie. Nu kan hij zich op het EK nog meer in de kijker gaan spelen.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties