Rode Duivel gelinkt aan China, maar... "Nooit! Ik wil niet verdwijnen als een dief in de nacht"
Florent Malice
Florent Malice vanuit Tubize
| 1 reacties

Christian Benteke sluit China als bestemming uit

Rode Duivel gelinkt aan China, maar... "Nooit! Ik wil niet verdwijnen als een dief in de nacht"
Foto: © photonews

Christian Benteke heeft er geen al te leuk seizoen opzitten. Gelukkig laat Roberto Martinez hem niet vallen. En gelukkig is de aanvaller een optimist en ziet hij de toekomst zonnig in. En ver weg van China...

Je kan niet echt spreken van een geslaag seizoen als spits als je 19 matchen gespeeld hebt en maar één keer gescoord. Na zijn blessure werd hij invaller bij Crystal Palace. Maar nu wil hij een streep trekken over dat "rotseizoen".

"Ik wil niet in detail treden en ik zoek ook geen uitvluchten. Ik heb het willen forceren toen ik niet fit was en toen stond ik nog eens vijf maanden aan de kant. De twee laatste jaren waren echt heel moeilijk."

En uiteraard kwamen er dan geruchten over een transfer naar... China. "Ik heb nog een contract bij Crystal Palace en dat wil ik uitdoen. De club is heel correct geweest met mij en ik wil niet als een dief in de nacht verdwijnen. China is nooit een optie geweest. De Premier League is mijn droom en die wil ik nog leven. Ik heb zelfs niet over China gesproken met Witsel en Carrasco."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties