Kompany op het punt om voormalige ploegmaat naar Anderlecht te halen
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 13 reacties

Sidney Sam ruilt Bochum wellicht voor Anderlecht

Kompany op het punt om voormalige ploegmaat naar Anderlecht te halen
Foto: © photonews

Vincent Kompany poseerde al trots in het nieuwe truitje van Anderlecht. Het is nu vooral uitkijken welke spelers de speler-manager naar Brussel kan halen. Sidney Sam lijkt alvast overtuigd te zijn. De Duitser kwam het voorbije seizoen in de tweede Bundesliga uit voor Vfl Bochum.

Via de jeugd van Hamburg stroomde Sam door naar het eerste elftal en zo was hij ook voor korte tijd ploegmaat van Vincent Kompany. Die laatste ziet in hem alvast een aanvallende versterking. Sam traint zelfs al mee bij Anderlecht en de overgang zou bijna afgerond zijn, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Ook ex-speler van Leverkusen en Schalke

Een uitleenbeurt aan Kaiserslautern maakte van Sam zelfs een Duitse international. Hij speelde vijf interlands voor De Mannschaft. Nadien versierde hij nog een paar mooie transfers naar clubs als Bayer Leverkusen en Schalke 04. Bij de ploeg uit Gelsenkirchen kwam hij echter nauwelijks aan de bak.

Er volgde nog een uitleenbeurt aan Darmstadt en in 2017 tekende de speler een contract bij Bochum. Met die ploeg legde hij het voorbije seizoen beslag op de elfde plaats in de Duitse tweede klasse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2. Bundesliga

Nieuwste reacties