Belgische belofte-international van Anderlecht geniet interesse van Southampton, Brighton & Hove Albion en Mainz
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 11 reacties

Francis Amuzu geniet de interesse van Southampton, Brighton & Hove Albion en Mainz

Belgische belofte-international van Anderlecht geniet interesse van Southampton, Brighton & Hove Albion en Mainz
Foto: © photonews

Belgisch belofte-international Francis Amuzu geniet de interesse van clubs uit de Premier League en de Bundesliga. Anderlecht wil het contract van de 19-jarige Belg openbreken, maar er is nog steeds geen akkoord tussen beide partijen.

De gesprekken tussen de entourage van Amuzu en Anderlecht zijn al een tijdje bezig. Het contract van Amuzu loopt na dit seizoen af. In het Astridpark hopen ze het contract open te breken, maar momenteel is er nog steeds geen akkoord over het financiële gedeelte. 

Anderlecht zal moeten opletten, want er is veel interesse uit de Premier League en de Bundesliga voor Amuzu. Zo zouden volgens HLN het Engelse Southampton en Brighton & Hove Albion en het Duitse Mainz geïnteresseerd zijn in de diensten van de 19-jarige winger. Daarnaast zou er ook interesse uit Turkije en Nederland zijn. 

Amuzu wil blijven, als...

Wat wel in het voordeel van Anderlecht speelt: Amuzu aast niet op een vertrek. Al wil hij dan wel een vaste basisstek in het team van Vincent Kompany. Er was alvast een goed gesprek tussen coach en speler tijdens het EK voor U21 in Italië. 

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties