AZ bezorgde Antwerp al eens pijnlijke avond en zorgt nu voor wel erg grote tristesse bij Nederlandse topclub
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties

Feyenoord in De Kuip vernederd door AZ

AZ bezorgde Antwerp al eens pijnlijke avond en zorgt nu voor wel erg grote tristesse bij Nederlandse topclub
Foto: © photonews

AZ beschikt dit seizoen wel over de gave om een tegenstander verweesd achter te laten. Antwerp mocht dat ondervinden in de Europa League, al hielp het toen ook wel een beetje mee. Feyenoord daarentegen ging kansloos kopje-onder bij het bezoek van de ploeg uit Alkmaar.

De wedstrijd vond nochtans plaats in de Kuip, de thuishaven waar de Rotterdammers zo fier op zijn. Myron Boadu trok er zich niets van aan en maakte zes minuten voor de pauze 0-1. Scoren op de juiste moment is nog zo'n kwaliteit van AZ. Het maakte dus al een doelpunt met de rust in zicht en vond in het begin van de tweede helft opnieuw de weg naar doel.

Slotakkoord voor Idrissi

Calvin Stengs had het genoegen om de score te verdubbelen. De thuisfans die een antwoord van Feyenoord verwachtten, bleven op hun honger zitten. In de slotfase werd het allemaal nog een beetje pijnlijker voor de kampioen van 2017 met de 0-3 van Oussama Idrissi.

AZ blijft zo bovenaan meedraaien in de Eredivisie en houdt PSV en Ajax binnen schot. Het verschil met de twee leiders bedraagt amper één puntje. Feyenoord is dan weer weggezakt naar de tiende plaats en heeft ook nog maar tien punten verzameld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties