Standard speelt Europa League-wedstrijd voor leeg bezoekersvak

Dante Bellon
| 14 reacties
Standard speelt Europa League-wedstrijd voor leeg bezoekersvak
Foto: © photonews

Standard speelt zijn thuiswedstrijd tegen Eintracht Frankfurt in de Europa League sowieso niet in een vol Sclessin. Niet omdat het stadion niet uitverkocht zou zijn, maar wel omdat de supporters van Frankfurt niet welkom zijn.

De supporters van Eintracht Frankfurt mogen hun team niet aanmoedigen op verplaatsing bij Standard, 7 november. De disciplinaire commissie van de UEFA legde de Duitse club deze sanctie op na wangedrag van de supporters.

Op 3 oktober lieten de supporters van Frankfurt zich opmerken in Guimaraes door onder andere objecten en rookbommen op het veld te gooien, vernielingen aan het stadion aan te brengen en de aftrap te laten uitstellen. Daarvoor strafte de UEFA nu de Duitsers voor twee wedstrijden. Dat wil zeggen dat er geen bezoekers welkom zijn op Arsenal, maar ook niet op Standard

Frankfurt was al deels gestraft door de UEFA; het moet de wedstrijd tegen Standard van donderdag 24 oktober afwerken voor een deels gesloten stadion. Dat was voor wangedrag tijdens de barragewedstrijd tegn Straatsburg. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties