De doublure van Courtois had weinig werk tegen Brugge en liet zich lovend uit over één ploegmaat
Hannes Van Gael Florent Malice
Hannes Van Gael en Florent Malice vanuit Bruges
| 5 reacties

Areola, de doublure van Thibaut Courtois, kende een rustige avond tegen Club Brugge

De doublure van Courtois had weinig werk tegen Brugge en liet zich lovend uit over één ploegmaat

Veel vedetten van Real Madrid kregen woensdag rust van Zinedine Zidane voor het treffen met Club Brugge in de Champions League. Alphonse Areola nam de plaats van Thibaut Courtois tussen de palen in en kreeg weinig kansen om zich te tonen.

Weinig spelers van Real Madrid hielden halt in de mixed zone na de wedstrijd. Alphonse Areola, de doublure van Thibaut Courtois, deed dat wel. Hij had dan ook niet veel werk op te knappen in het Jan Breydelstadion, maar was blij met de prestatie van zijn team.

"We hebben een team met erg veel talent en met jongeren die hun kwaliteiten maar wat graag tonen", aldus de tweede doelman van Real Madrid. Hij verving Courtois vanwege de rotatiepolitiek van Zidane. "Rodrygo is er daar een van. Zeer explosief en heel talentvol. Bij zijn debuut in Bernabéu was hij doeltreffend en sindsdien blijft hij maar scoren", had hij lof over de maker van de 0-1.

De vragen van de Franstalige pers over PSG, zijn vorige club, waren onvermijdelijk. "Of we de wapens hebben om de Champions League te winnen? De concurrentie is gigantisch in de Champions League. De kleinste details spelen mee", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 1/8 Finales (H)

Nieuwste reacties