Spaanse kranten niet mals voor Club Brugge: "B-team had amper moeite"

Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 50 reacties
Spaanse kranten niet mals voor Club Brugge: "B-team had amper moeite"

Vooraf werd deze wedstrijd door de Spaanse pers als "onbelangrijk" beschouwd. Het was vooral de kans voor de jonge garde om zich eens te laten zien. Maar voor de Spaanse kranten kon ook die niet bekoren, net als Club Brugge.

Woensdagavond won Real Madrid zonder al te veel schroom met 1-3 op het veld van Club Brugge. Real trad met zo goed als een B-elftal aan. Iets wat de Spaanse journalisten niet echt kon smaken. "Real maakte er een zoutloze partij van", was AS van mening. "Het was uiteraard al gekwalificeerd voor de volgende ronde. Maar ook Club Brugge kon Madrid niet naar de keel grijpen. In België zijn ze de jager, in Europa de prooi."

Het statement was nog niet afgelopen. "Het was dan wel niet slecht wat ze op de mat brachten - met Tau en Dennis brachten ze soms gevaar voor het doel van Areola - maar in de Champions League moet je meer brengen. Ze hebben niet één keer gewonnen."

Volgens Marca was de 2-2 uit de heenwedstrijd vooral te wijten aan de periode waarin Real op dat moment verkeerde. "Het beste dat Club heeft laten zien, was het doelpunt van Vanaken. Het niveau van Real nu is helemaal anders dan dat van de 2-2 in oktober. Het B-team kende amper moeite om het laken naar zich toe te trekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties