Met Mihajlovic speel je geen spelletjes: "Als ik die klootzak vind, zet ik hem tegen de muur"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 9 reacties

Sinisa Mihajlovic is overtuigd dat hij een mol in zijn spelersgroep heeft

Met Mihajlovic speel je geen spelletjes: "Als ik die klootzak vind, zet ik hem tegen de muur"
Foto: © photonews

Als voetballer was hij al geen doetje, maar als trainer moet je er ook niet mee sollen. Sinisa Mihajlovic is het beu dat zijn tactische plannen steevast naar de pers worden gelekt en als het één van zijn spelers blijkt te zijn, gaat die er niet goed van zijn.

Mihajlovic is er zeker van dat één van zijn spelers lekt aan de pers. Als hij 'De Mol' vindt, gaat dat blijkbaar ook niet zijn beste dag zijn. Voor de match tegen Inter trainde hij bewust in een ander systeem achter gesloten deuren en jawel, de pers wist het ook meteen.

"De enige reden waarom we zo getraind hebben, is omdat ik erachter wil komen wie de klootzak is die met de journalisten praat", maakte de Serviër zich boos. "Ik deed het met opzet en niemand had het verwacht. En nu ga ik uitvissen om wie het gaat en ik zal hem vinden. Als ik weet wie met de journalisten praat, dan zet hem ik tegen de muur. Ik zal ervoor zorgen dat hij niet meer speelt."

"Ik ben niet van plan om tegen Inter in een andere veldbezetting te spelen. Ik deed het omdat het een gesloten training was en een dag later staat het allemaal in de kranten. Dus zitten we met een mol, iemand die zijn mond niet kan houden. Als ik hem vind, zal het niet fraai worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties