Ronald Koeman gelooft in een stunt met FC Barcelona in Parijs: "Dan is alles mogelijk"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Ronald Koeman gelooft in een stunt met FC Barcelona in Parijs: "Dan is alles mogelijk"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Barcelona ging kansloos ten onder in de heenwedstrijd tegen PSG. Het moet woensdagavond minstens vier keer scoren om door te stoten naar de kwartfinale. 

Trainer Ronald Koeman gelooft alvast in de slaagkansen. “De bekerwedstrijd van vorige week heeft ons enorm veel vertrouwen gegeven", klinkt het bij de trainer van FC Barcelona.

Toen werd er met 3-0 gewonnen na een 2-0-verliesbeurt in de heenwedstrijd tegen Sevilla. “Maar een 2-0-nederlaag in een uitduel kun je niet vergelijken met een thuisnederlaag van 4-1. Dit is veel gecompliceerder. En bovendien: PSG is een enorm sterke tegenstander, een team dat de Champions League wil winnen. We moeten realistisch zijn, maar gaan er wel alles aan doen. Waar we ook spelen, we komen altijd het veld op om te winnen. Niets is onmogelijk.”

Vier jaar geleden zorgde Barcelona al eens voor een stunt tegen PSG. Een 4-0-nederlaag werd toen goedgemaakt met een 6-1-zege. “Het slechtste wat ons kan overkomen, is dat we morgen, na de wedstrijd, tegen onszelf zeggen dat we niet het maximale hebben gegeven om ons te kwalificeren of te winnen. Zeker als ‘Leo’ het op zijn heupen heeft is alles mogelijk. Zo’n speler is hij. Maar het hangt niet alleen van hem af, er zijn meer spelers.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties