🎥 Wat een pech: middenvelder Partizan scoort, maar is meteen geblesseerd

Jelle Ruts

Partizan Belgrado speelt in eigen huis tegen Feyenoord in de Conference League. Na amper een kwartier kwamen ze al op voorsprong, maar de doelpuntenmaker raakte geblesseerd bij het scoren.

Partizan Belgrado ontvangt vanavond Feyenoord in de achtste finales van de UEFA Conference League. Na amper dertien minuten zette Bibras Natkho de bezoekers uit Nederland al op achterstand met een knap schot van op afstand. Toch was het niet helemaal een feest voor de aanvallende middenvelder van Partizan Belgrado. Natkho liep namelijk een blessure op bij het maken van zijn doelpunt.

Na zijn doelpunt moest Natkho dus noodgedwongen het veld verlaten. Nemanja Jovic kwam hem meteen vervangen. Amper zeven minuten later wiste Jens Toornstra de vroege voorsprong van de Serviërs uit. In het begin van de tweede helft maakte invaller Jovic de 2-1, maar uitgerekend onze landgenoot Cyriel Dessers wist opnieuw gelijk te maken. Uiteindelijk zorgden Geertruida, Toornstra en Sinisterra nog voor een duidelijke 2-5 uitslag.