Supportersclub Rode Duivels misnoegd over organisatie: "Makkelijk verdiend"

Supportersclub Rode Duivels misnoegd over organisatie: "Makkelijk verdiend"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De fans van de Rode Duivels hebben niet veel plezier beleefd aan het uitverkochte Koning Boudewijnstadion voor het duel met Nederland.

Sportief werd het een fikse tegenvaller, met de 1-4-pandoering waarop de Rode Duivels getrakteerd werden. “Zo verliezen, tegen Nederland dan nog, dat maakt het allemaal nog erger”, zegt Michael Vandersteen, voorzitter van supportersclub De Bemvoort uit Overpelt, aan Het Nieuwsblad.

“We speelden met onze topploeg van vijf jaar geleden, maar vandaag is dat geen topploeg meer. Jongens als Meunier, Castagne, Hazard… Zij speelden amper tien matchen de voorbije maanden, dat kan je niet wegstoppen. Het leek ook dat veel spelers er gewoon geen zin in hadden.”

Maar ook de wedstrijdorganisatie liet te wensen over. “Het duurde veel te lang om in het stadion te geraken. Wij zijn om half vijf vertrokken in Overpelt en nog hebben we de aftrap gemist. Omdat er te weinig toegangspoorten zijn.”

Ook over de nieuwe drank- en eetkaart was ongenoegen. “De zoveelste. Elke keer moeten we ervoor betalen. Eén euro voor de kaart en als je opgeladen geld er weer wil afhalen, moet je opnieuw één euro laten vallen. Stel dat er 20.000 personen vorige vrijdag opnieuw zo een kaart hebben gekocht, tel maar uit, makkelijk verdiend, hé?”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties