Ferran Jutglà identificeert zich al helemaal met Club Brugge: "Bij Barcelona moeilijk om door te breken"

Ferran Jutglà identificeert zich al helemaal met Club Brugge: "Bij Barcelona moeilijk om door te breken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met Ferran Jutglà valt dit seizoen een ex-speler van Barcelona te bewonderen bij Club Brugge. Het offensieve talent hoopt bij de Belgische landskampioen nu écht te kunnen doorbreken.

De 23-jarige Jutglà geeft bij Sporza wat extra uitleg over zijn overstap. "Club Brugge heeft al lange tijd veel interesse getoond. Ik heb eerlijk gezegd geen seconde getwijfeld. Bij Barcelona spelen de beste spelers van de wereld. Het is moeilijk om daar door te breken."

Bij blauw-zwart zal de aanvaller de speelkansen krijgen om dat wel te doen, maar er is ook een bredere klik met zijn huidige werkgever. Jutglà vereenzelvigt zich al helemaal met zijn nieuwe ploeg. "Ik kom uit een arbeidersfamilie met mensen die hard moeten werken om brood op de plank te brengen. Daarom identificeer ik me heel erg met Club."

Ik denk dat we veel successen gaan behalen 

-  Ferran Jutglà 

Na al te proeven van de oefenmatchen tijdens de voorbereiding, maakt de nieuwkomer zich stilaan op voor het echte werk. "Ik ben blij dat ik hier ben. Ik denk dat we veel successen gaan behalen", besluit de optimistische Spanjaard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties