Heel wat speculaties over afwezigheid Jan Vertonghen: "En nu voelen ze zich slachtoffer"

Bjorn Vandenabeele
| 13 reacties
Heel wat speculaties over afwezigheid Jan Vertonghen: "En nu voelen ze zich slachtoffer"
Foto: © photonews

Tot twee keer toe werd wie zou spreken op de persconferentie van de Rode Duivels aangepast. Vooral de afwezigheid van Jan Vertonghen deed veel tongen loskomen.

Het was al opvallend dat de voetbalbond plots Eden Hazard en Jan Vertonghen naar de persconferentie wou sturen. Toen Vertonghen ook nog eens vervangen werd door Courtois kwamen er heel wat speculaties los.

“Eden en Thibaut deden wel hun best om alles weg te duwen. Maar voor ons was de afwezigheid van Vertonghen toch een reden om te denken: zou hij niet achter de uitspraken hebben gestaan? Dat gevoel heb je als hij eerst wel en dan niet komt”, zegt Eddy Snelders bij Sporza.

Hazard en Courtois wezen naar de pers als grote schuldige voor alle heisa. “Nochtans zijn de Duivels het zelf begonnen. Eerst door De Bruyne die zijn gram haalt, dan de ongelukkige uitspraken van Hazard en vervolgens Vertonghen. Blijkbaar is dat allemaal uitvergroot en voelen ze zich nu het slachtoffer.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21813 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties