Club Brugge kan geen vertrouwen tanken en verliest nu ook tweede oefenduel

Club Brugge kan geen vertrouwen tanken en verliest nu ook tweede oefenduel

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aan oefenwedstrijden mag je geen waardeoordeel hechten maar Club Brugge had de winterbreak wellicht anders willen zien uitdraaien want na verlies tegen Lille vorige week verloor Blauw-Zwart nu ook een oefenduel tegen het Nederlandse Excelsior.

Carl Hoefkens kon nog steeds niet rekenen op zijn internationals maar met onder meer Nielsen, Mechele, Balanta, Moyata, Meijer... stond er nog genoeg kwaliteit tussen de lijnen in de eerste helft.

Club Brugge nam de controle op zich maar kwam wel 0-1 achter nadat een opwippertje van Droucech door Markelo voorbij Lammens werd geduwd. In de tweede helft besloot Hoefkens om tien nieuwe namen op het veld te zetten. Ditmaal was er plaats voor onder meer Yaremchuk, Sylla, Nusa en Sobol.

En hoewel Club naar het einde toe meer en meer probeerde om op gelijke hoogte te komen, werd het toch 0-2 voor de Nederlandse bezoekers. Agrafiotis rondde een counter perfect af waardoor Excelsior op een dubbele voorsprong kwam. Yaremchuk raakte daarna nog de paal en het lukte Club niet meer om te scoren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties