Charles De Ketelaere wordt Brugs vastgoedbaron

Charles De Ketelaere wordt Brugs vastgoedbaron
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij AC Milan loopt het momenteel niet van een leien dakje voor Charles De Ketelaere. Hij legt wel nu al de fundering voor na zijn carrière.

Charles De Ketelaere heeft samen met een aantal familieleden zich toegespitst op de vastgoedmarkt. Ze hebben namelijk een omgevingsvergunning aangevraagd om een leegstaande brouwerij de renoveren. Deze oude brouwerij staat al 90 jaar leeg. Hierdoor zal het een grote uitdaging worden. 

De bedoeling van De Ketelaere is het historische gebouw om te vormen tot appartementen in het hart van Brugge, zijn thuisstad. 

“Met de herbestemming wordt het monument nieuw leven ingeblazen. Het project maakt een grondige restauratie, noodzakelijke onderhoudswerken en een beperkte reconstructie van de kaaimuur en volume ter hoogte van de paardenstallen mogelijk. Ook zorgt de ingebruikname van het gebouw ervoor dat het pand in de toekomst onderhouden blijft”, staat te lezen in de vergunningsaanvraag. “Alle ingrepen worden uitgevoerd met respect voor de aanwezige erfgoedelementen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties